Filtru final pentru apa sterila 0,1 microni tip para de dus, 62 de zile fara autoclavare

Filtrele finale tip para dus FILT’RAY Shower head, pentru apa sterila, oferă o barieră împotriva microorganismelor din apă (flora anaeroba care se dezvoltă la 22 °C și 36°C Pseudomonas aeruginosa, Legionella pneumophila, etc.).

Filtrele finale pentru apa sterila sunt utilizate pentru a proteja medicii si pacienții împotriva microorganismelor din apa, pentru clătirea dispozitivelor medicale precum endoscoape flexibile, etc

Aceste filtre au toleranta in cazul blocajelor datorita unei membrane de microfiltare tubulare patentata Bubl’air Wash cu curățare automata, oferind o filtrare de înalta calitate si un debit confortabil pentru utilizatori

Membranele tubulare foarte rezistente, oferă microfiltrare cu grad de sterilizare păstrând calitățile senzoriale ale apei.

Sunt proiectate astfel incat sa se impiedice contaminarea inversa, datorita: filtrarii la punctul terminal de utilizare, a faptului ca nu exista volum ’’mort’’ dupa  ce apa trece prin filtru,  a structurii conice a jetului de la 1 la 5 bari,  a injectarii cu agent antimicrobian.

Sunt de unica utilizare, se pot folosi 62 de zile fara autoclavare. Contin agent bacteriostatic pentru reducerea cu peste  99% a numarului de bacterii.

Materialele din care sunt produse, MBS pentru dispozitiv si polyethylene pentru membrana, sunt conforme cu normele farmaceutice europene, SUA și FDA.

Suprafata membranei de filtrare: 2800 cm2

Grosimea membranei: 110 μm,

Dimensiunea porilor:  0,1 μm,

Presiune maxima de utilizare: 5 bari,

Temperatura maxima de utilizare: 60 °C,

Rezistenta la socuri termice: 30 de minute la 70 °C,

Rezistenta la socuri chimice: 100ppm clor activ cumulat timp de 2 ore pe

durata de viata a filtrului,

Debit de filtrare: 4,5 L/min la 1 bar, 8,7 L/min la 2 bari, 11,9 L/min la 3

bari, 14,9 L/min la 4 bari, 16,9 L/min la 5 bari,

Sterilizate cu raze Gamma in conformitate cu standardul NF EN ISO11137.

Ambalate individual.

Produse Similare